Jedna od ubjedljivo najpopularnijih starleta u cijelom regionu, a posebno u Srbiji je u svakom slučaju svima poznata Stanija Dobrojević, koja se proslavila po brojnim učešćima u raznim rijaliti programima, ali je isto tako svi znaju i po tome što se okušala i kao pjevačica, te iako nije od toga napravila neku značajniju karijeru, jedno vrijeme je bila jako aktuelna u medijima, pa se može reći da je svoj cilj, onih pet minuta slave davno već postigla.

U posljednjoj sezoni Zadruge, koja je ustvari druga po redu dosad, Stanija je završila na trećem mjestu, pa je tako osvojila automobil koji je ovih dana preuzela njena majka. Naime, odmah nakon što se rijaliti završio, Stanija je napustila Srbiju i otišla u Ameriku, pa je zamolila svoju majku da ode do Pinka i obavi te službene postupke oko preuzimanja nagrade koju je osvojila. Planira se zadržati u Sjedinjenim Američkim Državama oko mjesec dana, a i njen dečko je ostao u Srbiji.

Ipak, izgleda da se oni dobro nose sa tom daljinom između njih, te se oboje znaju zabavljati i kada njihov partner nije s njima, već na drugom kontinentu. Očigledno je da imaju dovoljno jaku vezu da sve prepreke koje se nađu ispred njih mogu i da podnesu.

Što se tiče nagrade koju je Stanija osvojila, svi su ostali bez daha kada su vidjeli ovu mašinu. U nastavku vam donosimo video prilog kada je njena majka preuzimala auto, pa možete da vidite kako ono izgleda i šta je Stanija osvojila na kraju.

Preporučeno
Loading..