Jedna od najpoznatijih domaćih starleta je u svakom slučaju Stanija Dobrojević, koja je uvijek znala kako da medijsku pažnju skrene na sebe. Njen ljubavni život je uvijek bio pod medijskim reflektorima, a ništa drugačije nije bilo ni kada je objavila da je u vezi sa Markom Markovićem. Na početku su svi bili skeptični oko toga koliko će dugo potrajati veza između Crnogorca i starlete, ali u posljednje vrijeme su svi ti zlonamjerni komentari utihnuli kako njihova ljubav i dalje cvjeta.

Kao najbolji dokaz za to može da posluži činjenica da je ovih dana Stanija odlučila da ode u Rumu kod babe i dede, a društvo joj pravi njen Marko, kojem je očigledno stalo dovoljno do poznate starlete da bi počeo polako i da upoznaje njenu porodicu. Njih dvoje itekako uživaju u toj porodičnoj atmosferi i seoskoj idili, a svima je neobično vidjeti Staniju u posve prirodnom izdanju, te se čak ovih dana ni ne šminka na što od nje i nismo baš navikli.

Stanija je tako šaljivo snimala svog dečka dok je kuhao kafu njenoj babi i dedi, što je njoj bilo simpatično, ali je očigledno da je on imao itekakvu tremu kako silno želi da im se dopadne jer mu je očigledno jako stalo do Stanije.

Ostaje da vidimo da li će se njihova veza održati ovako jakom i snažnom kao što je sada, a mi im želimo puno sreće i sve najbolje u zajedničkom životu. Šta vi mislite o ovom paru, da li su vam oni simpatični ili baš i ne?