Da li ste vi detaljista ili ipak površno gledate na stvari?

Način na koji vidite stvari održava kakva ste ličnost. Naime, mi smo suštinski skloni da stvari vidimo iz svoje individualne perspektive i to je zapravo ono što nas razlikuje od drugih. Uočavamo obrasce i dizajne koji su zasnovani na načinu na koji su naši umovi obučeni i to zauzvrat otkriva šta za nas ima najviše smisla.

Dakle, šta vi vidite na ovoj slici?

Stariji par
Ukoliko ste prvo vidjeli stari par, onda imate mnogo širi pogled na život. Ne zaglavljujete se u trivijalnostima i uvijek na život gledate sve iz ptičije perspektive. Zbog toga ste vi više strateg i bili biste jako dobi u menadžerskim ulogama tamo gdje vidite širu sliku. Vi ste dobri u planiranju i ne bavite se nekim mrko upravljanjem. Jako ste ozbiljni i uvijek imate životni cilj koji na ovaj il na onaj način uvijek ostvarite.

Dva muškarca u prvom planu i žena u pozadini
Ukoliko ste prvi put vidjeli ove tri osobe, dvije u prvom planu i jednu ženu u pozadini, onda je vaša pažnja prema detaljima zaista nevjerovatna. Pazite na nijanse kada drugi ni sami ne znaju da one tu postoje. Svakodnevno posmatrate, kako ljude tako i neka mjesta, ali i druge stvari i teško da postoji nešto što može da prođe pored vas, a da vama ne privuče pažnju. Vi ste vrsta osobe koja jako dobro planira stvari i to do detalja, a neko čak može kazati da ste opsjednuti svim tim detaljima.

Preporučeno