Danas je jako veliki broj ljudi spremno da učini sve kako vi postali popularni i poznati na društvenim mrežama. Uglavnom su to neke lude stvari kojih se dosjete odjednom, o kojima naravno ne razmišljaju mnogo i o njihovim posljedicama. To ponekad može biti jako štetno za zdravlje, a jedan od poznatijih Youtuber-a Rian Hamilton napravio je nešto zaista nesvakidašnje. On i njegova djevojka su snimali razne klipove kako rade smiješne stvari, međutim ovaj posljednji klip je bio zaista neočekivan.

Naime, zanimalo ga je kako njegova žena reaguje na vjagru, pa ju je sipao u energetsko piće koje je ona kasnije popila. Djevojka nije imala predstave o čemu se radi, samo je popila svoje piće. Međutim ispostavilo se da ta ideja nije bila baš pametna, jer nikada ne možemo da predvidimo kako bi neko mogao da regauje na takve tablete. Na kraju se ispostavilo kako ovaj potez i nije bio baš pametna ideja, jer se takve vrste supstanci ne smiju mješati sa gaziranim ili energetskim pićima. On je odabrado jako nezgodnu situaciju kada je odlučio to uraditi, odnosno kada su došli kod njegovih roditelja u goste.

Smjesa je svoj efekat počela da pokazuje još u kolima, jer ga je ona pokušavala zavesti dok je on vozio kola. A kada su se vratili kući, ne mogavši se obuzdati, pozvala ga je gore u sobu kako bi vodili ljubav. zatim je počela da tverkuje što je njen momak sve zabilježio kemarom. To je trajalo satima, bez ikakve pauze, a on se cijelo vrijeme samo smijao.

Preporučeno
Loading..