Pjevačica Jadranka Barjaktarović od prije nekoliko dana nalazi se na meti žestokih odusa jer je tokom nastupa u Podgorici pjesma Mitra Mirića Ne može nam niko ništa, otpjevala sa izmijenjenim tekstom, pa se holom gdje je ona nastupala orilo Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije i time doslovno zapečatila svoju karijeru u Srbiji.

Nakon ovog događaja za mladu pjevačicu su uslijedile nove neprijatnosti i to sve jedna za drugom. Dakle, većina njenih kolega su je žestoko isprozivali, zbog mnogobrojnih prijava su joj ugašeni profili na svim društvenim mrežama, a priča se i da je navodno otkazala i stan u Beogradu.

Međutim, najveći udarac zbog kiksa koji je napravila, svakako je to da su mnoge televizije sa nacionalnim frekvencima, među kojima su i Pink, Radio televizija Srbije, Prva i Hepi, stavile Jadrankino ime na “listu zabranjenih”, te tako riješile da više ne žele reklamirati ovu pjevačicu.

Da Jadranki ovih dana nije ni malo lako, potvrdila je i bliska osoba sa kojom je ona u kontaktu te nam je otkrila kako se pjevačica zapravo trenutno osjeća.

– Baš sam se danas čula sa njom. Jedva priča od lijekova koje sad pije. Ne zna gdje se nalazi otkad je čula da je zabranjena na skoro svim televizijama. Nije joj do života, ne izlazi iz kuće, samo plače, vrišti… U totalnom je haosu, slomljena je doslovno – rekao je dobro obaviješten izvor.

Nažalost, ovim je, u jednu ruku, pjevačica uništila svoju karijeru doživotno, osim ako se na neki način ne povrati.

Preporučeno