Vjerujemo da se danas skoro svakodnevno susrećete sa pričama prevara između partnera, bilo da su u braku ili u vezi.

Nažalost, ovo je postalo sve češće a prava ljubav je za mnoge postala pojam. Iako još uvijek nije ni istraživačima najbolje jasno koji je razlog prevara, one se sve češće dešavaju iz najbizarnijih razloga koje niste vidjeli ni u filmovima. Da li više varaju žene ili muškarci ni to sa sigurnošću ne možemo znati jer su svi izgledi da je i to podjednako.

29. godišnja Nicol Denison je zatekla muža kako vodi ljubav sa drugom ženom u njihovoj porodičnoj kući u mjestu Tampa Beju.

Stjuardesa je u svom bijesu supruga sa kojim je tri godine u braku udarila u lice zbog čega je zadobio modrice ispod oca, a osim toga, nanijela mu je i ogrebotine na čelu i modrice na desnoj ruci.

Nikol je po razotkrivanju prevare uzela njegovu gitaru i razbila je o zid na kojem je napravila rupu, tako su saopštili iz policije. U izvještaju piše da je bilo naznaka da je radnica tada bila pod dejstvom alkohola.

Poslije toga, lokalni mediji su prenijeli da je Nikol uhapšena zbog porodičnog nasila, ali je krivicu priznala pa je puštena. Sudija joj je dopustio da ostane u konataktu sa mužem sa kojim ima i dvoje djece. Što se tiče njihovog braka, ona je odmah tražila razvod jer se vodi onom starom ko jednom prevari uvijek će. Nikada mu više nije mogla vjerovati.

Preporučeno