Kada se pomenu Princ Hari i Megan Merkhle, uvijek se pomisli na kraljevstvo u Londonu, međutim, njih dvoje su prvi u istoriji engleske krune koji su iselili iz Bekingamske palače, te se odselili u Los Anđeles u Ameriku. Jednostavno, on nije htio više da trpi horor od strane svoje bake Kraljice Elizebete, koja ga je ucijenila te rekla, ili će se pridržavati pravila, ili može da se odrekne svih počasti koje kraljevska kruna nosi sa sobom. 

On je sa Megan izabrao drugu opciju, tako da nikada više ni on, ni njegovi potomci nemaju pravo na Englesku krunu. Kada su se prije tri godine odrekli kraljevskog statusa i preselili u Ameriku, princ Harry i Meghan Markle kao jedan od razloga naveli su želju za privatnošću. No, fascinacija jednim od najljepših parova ne jenjava, a otkako su se pojavile sumnje oko trudnoće Anglele Markle, sva je pažnja usmjerena na ovaj bračni par. Točnije, Megan i Harry jeli su sushi u sushi baru u blizini svoje kuće u Montecitu u Kaliforniji. Princ je bio oduševljen, a vojvotkinja, koja je nosila prekrasan proljetni model haljine, nosila je i papuče te elegantnu, chic torbicu.

Već tada se može primjetiti da ima malo zaobljeni stomak. To je potaknulo nagađanja da je Megan Markl trudna, a sumnju je potaknula neobična “izbočina” na njezinom struku. Dok jedni vjeruju da je riječ o remenu za stezanje struka, drugi smatraju da je supruga princa Harryja ponovno u drugom stanju, i da sada očekuju i treće dijete. Možda je trudnoća bila razlog zašto je Megan propustila nedavnu krunidbu Charlesa III i kraljice Camille, iako je svima poznato da je tijekom prve trudnoće, u poodmakloj fazi drugog stanja, putovala zrakoplovom. Poznati par još uvijek nije potvrdio niti demantirao ovu glasinu. Samo su naglasili da je razlog njenog nedolaska na krunidbu, bio rođendan njihovog drugog sina Adama. 

Preporučeno