Veliki broj žena se danas pati sa masnim naslagama na trbuhu, koje je obično najteže skinuti i koje podrazumijevaju rigorozne dijete i treninge.

Inače, ako se ne pridržavate svih pravila i ishrane vrlo brzo se trbuh može povratiti. Mi za vas danas imamo jedan čaj za mršavljenje koji se pravi od samo tri sastojka i koji je izazvao jedno pravo globalno ludilo, s obzirom da svi oni koji su ga probali imaju samo riječi hvale i ništa drugo.

Potrebno vam je slijedeće:
– zeleni čaj
– cimet i
– lovorov list

Priprema je slijedeća:
Potrebni je da za početak prokuhate 800 ml vode, a kada prokuha da sklonite s vatre, pa u to dodajte jedan štapić cimeta, tri lovorova lista kao i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. To sve poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a onda procijedite.

Primjenjuje se na slijedeći način:
Popijte prvu šolju ovog čaja ujutro čim ustanete na prazan stomak, ili na tašte. Drugu šolju ovog čaja možete popiti odmah poslije doručka, dok treću možete popiti navečer, neposredno prije spavanja.

Prve rezultate ćete odmah vidjeti već poslije sedam dana, a oni koji su probali ovaj čaj kažu da se poslije prve sedmice gubi u prosjeku osam centrimatara u struku, što je zaista nevjerovatno.

Najbolje je od svega što je ovaj čaj potpuno prirodan i zdrav za svačiji organizam. Nema nikakve nus pojave koje bi vam mogle naškoditi, a što je najbolje od svega nije ništa skupo i sve proizvode možete nabaviti u skoro svim marketima.

Preporučeno