Iako je doba korone, veliki broj ljudi se odlučuje na putovanja, s obzirom da su sada mjere u skoro svakoj državi malo blaže.

Dakle, ako mislite putovati, samo je vrlo važno da uradite PCR test i naravno ako je negativan, bez problema možete ući u skoro svaku od država na svijetu.

Tako je jedan stranac došao u Srbiju, tačnije u Novi Sad, pa je ugledao nešto što ga je ostavilo u šoku i to blago rečeno. Stranac nije mogao da povjeruje da je majka ostavila svoju bebu u kolicima ispred prodavnice i da je samo tako ušla unutra kako bi obavila kupovinu.

Ovaj snimak je nastao ispred marketa u Gundulićevoj ulici u Novom Sadu, a kada ga je snimio, odlučio je da ga podijeli na društenoj mreži Tik Tok, i objasnio da je on bio prolaznik koji je čekao da uđe u tu radnju.

“Žena je doslovno ostavila svoju bebu napolju i ušla u ovu radnju. Pogledajte, mi smo na ulici i beba je potpuno sama napolju, ne mogu da vjerujem! Majka je unutra, ali vrata od radnje su zatvorena, ne mogu da vjerujem”, komentarisao je ovaj slučajni prolaznik dok su se on i njegov prijatelj sve vrijeme smijali očigledno ne odobravajući postupak majke koja je ostavila svoje malo dijete samo na ulici ispred radnje.

Autor snimka je toliko bio u nevjerici da je na kraju morao da se približi kolicima kako bi se uvjerio da nisu prazna i da je zapravo dijete unutra.

U snimku OVDJE možete vidjeti kako je izgledala ova situacija.

Preporučeno