Kao što svi obožavaoci tenisa znaju, ove sedmice počinje najvažniji teniski turnir godine, Wimbeldon. Tako da će narednih sedmica najbolji igrači svijeta zabavljati mnoge uživo ali i preko ekrana.

Jedan od velikih favorita za osvajanje turnira naravno jeste odavno već poznati srpski teniser Novak Đoković. Novak je ove godine odlučio poboljšati svoj tim sve u cilju postizanja boljih rezultata. Kako mediji prenose novi član Đokovićevog tima je Goran Ivanišević koji će biti od velike pomoći zvijezdi tenisa s obzirom na uspjehe i samog Gorana.

Goran je također osvajač Wimbeldona i njegovo ime se i dan danas spominje s obzirom da je još uvijek jedini igrač u povijesti Wimbeldona koji je na pozivnicu ušao na turnir, došao do finala, i na kraju osvojio Wimbeldon pobijedom nad australskim teniserom Patrikom Rafterom.

Jednom prilikom Nadal i Goran su objavili zajedničku fotografiju u cilju proslavljenja novih radnih odnosa i novog tima, a tu sliku je komentarisala i supruga Gorana Ivaniševića koja podržava novonastali tim.

Goranova supruga Nives, čije je djevojačko prezime Čanović ima 37 godina, i jedna je od poznatijih hrvatskih radio voditeljki a također i glumica. Nives čak ima i diplomu sa Ekonomskog fakulteta. Rođena je u Zagrebu a svoju slavu je stekla glumeći u telenovelama kao što je “Sve će to biti dobro”.

Inače Nives gdje god da se pojavi privlači pažnju svih sa svojim atraktivnim izgledom a kada pogledate njene slike shvatiti ćete i sami zašto je mnogi nazivaju najljepšom suprugom u svijetu tenisa. Naravno riječi ništa ne znače bez dokaza a sve ovo potvrđuju i njene mnogobrojne slike na društvenim mrežama.

Preporučeno
Loading..