Mnogi popularni pjevači sa domaće scene se mogu pohvaliti time da pored sebe imaju jako atraktivne pripadnice ljepšeg spola kao partnerke, ali kada je riječ o folkeru Predragu Jovanoviću, koji je inače svima poznat pod nadimkom Peđa Blizanac, on je jedan od onih kojima se baš posrećilo u životu, barem kada je riječ o  njegovom privatnom životu, odnosno o njegovoj porodici i prije svega supruzi.

Već godinama unazad, popularni pjevač je u sretnom i skladnom braku sa svojom suprugom Anom, za koju bi se većina muškaraca složila da je izuzetno privlačna žena. Njih dvoje imaju i troje djece, ali kada ljudi vide Anu, rijetko ko može da povjeruje da se ona porađala. U nastavku vam donosimo neke njene  fotografije, pa ćemo vama prepustiti da sami procijenite kako ona izgleda, te da li vas je impresionirala.

Inače je Ana jako posvećena svojoj porodici, ali osim toga, bavi se pravljenjem kupaćih kostima za sve uzraste, te je to nešto oko čega je zaista strastvena. Od hobija je na kraju napravila privatni posao, a ne može se demantovati činjenica da joj to jako dobro ide i da je uspješna u tome. Na kraju, bez obzira na to koliko njen suprug zarađuje, dodatna zarada nikad nije na odmet, zar ne?

Kako god, zaključak je da je Peđa veliki sretnik, ali ne može se reći da je ona išta manje sretna, kako jako veliki broj žena i Ani zavidi na tome kakvog muškarca ima pored sebe. Šta vi mislite o svemu tome, kako se vama čine?

Preporučeno
Loading..