Ovih dana svi pričaju o press konferenciji na kojoj je trener Bolonje, Siniša Mihajlović obavijestio sve navijače, ali i stručni štab svog kluba da mu je dijagnosticirana akutna leukemija i to samo dan prije nego što treba da počne predsezone sa njegovim klubom. Odmah se oglasio i sportski direktor kluba, Valter Sabatini koji je svima poručio da se Mihajlovićev status u Bolonji neće mijenjati, te da on zna da će on prebroditi sve prepreke koje je život postavio na njegovom putu.

Za Mihajlovića mnogi tvrde da je jedna od najsnažnijih osoba koje poznaju, te da znaju da se takvi kao on ne predaju bez bitke, a po prvi put nakon objave novosti, oglasila se i njegova supruga Arijana, koja je i na italijanskom, ali i na srpskom svima poručila da im puno znači podrška koja dolazi sa svih strana, te da su još jači zbog ljubavi koju im šalju sa svih strana. Zahvalila se od srca, a najteži dio je tek pred njima.

Kako god, ono što je Mihajlovića još dodatno potreslo jesto što njegov dugogodišnji prijatelj, Ivan Zazaroni nije mogao da ispoštuje Mihajlovićevu želju i privatnost, nego je jutro prije konferencije otkrio da je Siniša bolestan u svom magazinu.

Poručio je Ivanu da je uspio da u jednom danu uništi prijateljstvo koje je trajalo preko dvadeset godina, a koje je uredniku sportskog magazina očigledno jako malo značilo. Mi se nadamo da će se što prije oporaviti, te da ćemo ga ponovo gledati na terenima kao trenera Bolonje, kluba koji je pokazao koliko im Siniša znači.

Preporučeno
Loading..