Za mnoge je Zlatan Ibrahimović, Šveđanin koji inače vuče korijene iz Bosne i Hercegovine jedan od najboljih sportaša na cijelom svijetu, a ono što je zanimljivo kada je Zlatan u pitanju, jeste da se može pohvaliti time da se uspio ostvariti i na poslovnom, ali i na privatnom planu. Već jedanaest godina unazad, Zlatan je vjeran samo jednoj ženi, a riječ je o nekadašnjom manekenki Heleni Seger sa kojom je u međuvremenu dobio sinove kojima su dali imena Maksimilijan i Vinsent.

Ipak, u više navrata je Zlatan govorio o tome da je ono što ga je upravo privuklo Heleni to što ona nije još samo jedna klasična žena fudbalera, te da ona uopšte ne troši previše vremena na svoj izgled. Svi za nju znaju da uživa u farmericama više nego u skunjama, uživa u motociklima, te je u malo navrata govorila za medije. Ono što ne dopušta jeste da mediji tvrde da je ona sa Zlatanom zbog novca.

Naime, kada su se njih dvoje upoznali, on je imao 21, a ona 32 godine, te je već imala ostvarenu karijeru i bila je imućna, pa joj nije bio potreban muškarac da je izdržava. Upoznali su tako što je on svojim Ferrarijem zagradio njne Mercedes, a sve što je ona primjetila u tom trenutku na njemu bio je veliki nos i zlatni, upadljivi sat.

Rekla je da se izvikala na njega jer je bila loše raspoložena, ali da se njemu to očigledno itekako dopalo, te da ga je oborila s nogu odmah.

Preporučeno
Loading..