Ko će nas to bolje uputiti u tajne preljube od nekog ko je bio ta druga žena?

29. godišnja žena koja je raskinula sa svojim momkom za kojeg se ispostavilo da je oženje, želi da pomogne drugim ženama da uoče znake prevare prije nego što bude kasno.

1. Ostaje do kasno

Da li često legnete bez svog partner? Ukoliko vaš suprug ostaje budan do kasno dok su svi ostali odavno u krevetu, to može da bude znak da radi stvari na internetu za koje mu je potrebna potpuna privatnost. Naravno, možda je u pitanju samo posao, ali ne uzimajte ovaj znak baš zdravo za gotovo.

2. Promjene u potrošačkim navikama

Vaš partner počinje da troši novac misteriozno, a ide toliko daleko da čak podiže kredit bez vašeg znanja, naravno, svako ima pravo da troši svoj teško zarađeni novac, ali u braku morate biti iskreni u pogledu trošenja tog novca.

3. Promjena muzičkog ukusa

Možda vam ovo izgleda malo pretjerano, ali ukoliko vaš partner odjednom počne da sluša neki novi bend ili određeni žanr muzike, možda je na njega uticala neka druga žena. Možda pokušava da impresionira nekog ko voli tu određenu vrstu muike skidanjem cijele diskografije tih bendova. Naravno, ni ovo nije siguran znak, ali je poželjno da obratite pažnju.

4. Tajnovitost sa uređajima

Višestruke šifre i kodovi na njegovom mobitelu, laptopu ili na društvenim mrežama definitivno su crvena lampica. Mada svi imamo pravo na svoju privatnost, osoba koja ništa ne krje neće imati problem s tim da vam da pristup nalozima kad je upitate.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno