Nakon drame o kojoj je pričao cijeli region, kada je učesnik rijalitija Zadruga, Miki Đuričić fizički napao Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, produkcija ga je diskvalifikovala, a i policija je reagovala, te je Mikiju određen kućni pritvor u trajanju od godinu dana. Kako god, Suzana i Nadežda su pred kamerama govorile da nikad neće preći preko onoga što im je Miki uradio i da mu nikad ne bi mogle oprostiti, ali izgleda da jedna od njih ipak neće moći da ispuni to obećanje.

Suzana Perović je pred drugim učesnicima govorila da nema šanse, te da ni ne osjeća potrebu da se javi Mikiju, ali izgleda da je odmah nakon što je napustila imanje u Šimanovcima prekršila svoju riječ. Poslije onog što je preživjela i cijele te agonije, ipak je odmah nakon izlaska zatražila telefon, a izvor koji se nalazio u blizini u tom trenutku tvrdi da je bilo očigledno da je nazvala Mikija.

Dalje su otkrili da je navodno Suzana nakon samo nekoliko riječi briznula u plač, te da se nije mogla smiriti tokom ostatka razgovora. Pokušavala je da se sakrije od svih, da je ostali ne vide kako plače, ali ipak nije uspjela u tome.

Kako prenosi Kurir.rs, najvjerovatnije je da će se Suzana uskoro naći sa Mikijem i da će se vjerovatno pomiriti poslije svega što su doživjeli zajedno. Ostaje da vidimo u narednom periodu da li će mu se zaista Suzana poslije svega ponovo vratiti i da će zaboraviti kako ju je Miki ponizio i osramotio pred svima.

Preporučeno
Loading..