Mnoge poznate osobe koje su danas u skladnim bračnim zajednicama, zznaju da kriju da su krenuli iz ničega, i da im prvi dani braačnoga života i nisu bili bašp sjajni i bajni. Većina od njih je tada bila na početcima svojih karijera, a to najbolje na primer zna Dino Merlin, koji je oženioo sadašnju suprugu Azru, kada je tek krenula na fakultet. Živeli su kao podstanari, a Dino se tek krenuo baviti sa muzikom. Kako kaže najteže mu je bilo doći kući nakon koncerta, a nije ništa zaradio.

Njen otac jer bio protiv toga braka, i hteo je da se njegova ćerka uda za doktora ili advokata, međutim, tu je sudbina umešala svoje prste. Mi se u nastavku našeg današnjega članka malo selimo u Srbiju, gde ćemo da govorimo o Kseniji i Saši Milošević Maretu, koji godinama već uživaju u svom skladnom braku. Njih dvoje su inače svoju vezu započeli još davne 2010 godine, a srpski poznati kompozitor i violinistica su kliknuli na prvi pogled, i to je bilaa ljubav koja se retko kada viđa.

I njima nije najbolje počelo, nisu uopšte imali svoj krov nad glavom:”Ovo je Ksenijin stan koji joj je još davno kupio otac. Na početku ona je tu živela sa sestrom, potom sa drugaricom, a onda sam došao ja i, što bi se narodski reklo, udao se. (smeh) Dosta smo razmišljali da promenimo lokaciju, ali Ksenija radi u Beogradskoj filharmoniji koja se nalazi dve ulice od nas, pa je ovo trenutno najbolje rešenje – priča Mare s osmehom.

Preporučeno