JEDINSTVENA STUDIJA POPULARNIH ITALIJANSKIH ONLINE STRANA ZA UPOZORAVANJE VANBAR PARTNERA TRAŽIO JE 45% GLJIVA NAŠEG PARTNERSTVA, I 20% ŽENA JE SVE DODELJENE.

Kako bi pomogli ljudima da otkriju svoje sumnje, kanadski sajt za upoznavanje je sproveo istraživanje.

Ovo istraživanje pokazalo je da čak 61% preljubnika priznaje da nisu bliski roditeljima svojih partnera. Stoga, ako partner sa kojim volite porodičnu romansu izbegava spajanje porodice, žalosna savest može biti jedan od razloga.

Autor knjige Nova monogamija: Redefiniranje odnosa nakon prevare i terapeuta za roditelje TAMI NELSON pojasnio je o čemu se zapravo radi.

Održavanje udaljenosti od roditelja ili barem u pogledu monogamije može biti znak nezainteresiranosti za brak, pojasnila je ona.

Pola preljubnika je gotovo priznao da vidi partnerove roditelje godišnje ili uopšte ne. Samo 20% je spremno da prizna da je došlo u kontakt sa intimnim kontaktom, 35% žena, 45% muškaraca je primljeno u emocionalnu vezu, ili su njihovi partneri tako prevareni.

Takve prevare su sve češće prepoznatljive od strane više ljudi koji su se upustili u emocionalne stvari jer ih uopšte ne doživljavaju kao da su nekoga varali.

Oni mogu imati prijateljske odnose sa ljudima koji ih privlače, ali očistiti liniju između prijateljstva i romantike, mnogi ne znaju kada je ova linija prešla.

Preporučeno
Loading..