Jedna od najkorisnijih mašina danas je u svakom slučaju ona koju svako domaćinstvo koristi za pranje veša. Iako smo svi mi uvjereni da je nemoguće da išta može nadmašiti čistoću veša nakon što ga operemo u mašini, u našem današnjem članku vam donosimo neke dokaze da to i nije baš tako dobro kao što vi mislite, te da ni mašine nisu ipak svemoćne pa da možete da im vjerujete u potpunosti.

Nedavno je u jednoj Facebook grupi jedna razočarana mama podijelila sliku koju je zabilježila nakon što je ostavila svoje brushaltere u kadi potopljene u vodi i deterdžentu na sat vremena. Da stvar bude još gora, nedugo prije toga ih je oprala u mašini, a nakon što su odstojali sat i po, dočekao ju je prizor koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a možete biti sigurni u to da je mnogima upravo ovo promijenilo život. Evo kakva ju je situacija dočekala kada se kasnije vrata.

Bila je šokirana, te je znala da nije moguće da su brushalteri ispustili ovakvu boju, nego je sve ovo ustvari prljavština koja se nalazila u njima. Ubrzo se pridružila još jedna korisnica koja je potopila pokrivač svoje djece u kadi, a onda nije mogla da vjeruje kakvu je boju kasnije voda poprimila.

Morala je to da podijeli i sa ostalima, kako bi ih upozorila da ne čine iste greške kao što je ona napravila. I vama preporučujemo da ovo nekad probate. Naime, u kadu ili u neku posudu stavite vrelu vodu, te u ovisnosti od količine vode dodajte malo praška.

Preporučeno
Loading..