Jedna od najpopularnijih učesnica rijaliti programa Zadruga je u svakom slučaju Luna Đogani koja već drugu sezonu kako učestvuje u ovakvom programu zna kako da privuče pažnju medija i publike na sebe.

Za modnu blogerku i influensericu su svi saznali nakon što je Sloba Radanović u prvoj sezoni prevario svoju suprugu sa mladom Lunom, zbog čega su se Sloba i Kija Kockar, koja je odnijela pobjedu u Zadrugi 1, odmah nakon napuštanja rijalitija i razveli, iako su se njihovi fanovi do zadnjeg trenutka nadali da će naći način da prebrode te prepreke na koje je njihov brak naišao.

Luna je sada u Zadruzi 2 našla novog dečka, a ne prestaje da šokira javnost. Tako su mnogi nedavno bili zaprepašteni kada je Luna pred kamerama ismijavala ljude koji imaju smetnje u razvoju, a kada su se nedavno uglasile brojne grupe podrške i profili mladoj influenserici na društvenim mrežama, njeni roditelji su bili itekako razočarani.

Ipak, neke od njih još funkcionišu, naglasila je njena majka Anabela u poruci koju je objavila odmah potom na svom nalogu na Instagramu, ali ne sumnjamo da bi LUna bila jako razočarana da ovo čuje, kako je ona jedna od onih kojoj je itekako bitno da je na društvenim mrežama svi prate i da se o njoj priča. Poslije ovog rijalitija, ne sumnjamo da će mnogi njeni fanovi da joj okrenu leđa kako je u više navrata dokazala da je riječ o lošem uzoru za mlade djevojke, te da nije tako neiskvarena kako se često pretvara da jeste.