Zaručnica Darka Lazića, Marina Gagić je postala jedna od popularnijih partnerica kada je u pitanju domaća estrada posebno nakon što je na svijet donijela Darkovog sina, a činjenica je da su oba roditelja presretna zbog toga što ovog malog anđela imaju u svom domu. On je naprosto promijenio njihove živote, te smo sigurni da su oni sada više povezani nego ikad ranije.

Promijenile su se i neke stvari kada je Marina u pitanju. Naime, iako je i ona kao i sve ostale mlade žene i djevojke imala naloge na društvenim mrežama, nikad nije objavljivala pretjerano puno slika. Otkako je postala mama, to se promijenilo, te sada rado i ona sama pozira pred objektivom kamera. Svi se dive tome kakvu liniju Marina ima i poslije poroda, te je očigledno da je odlučila da svoj izgled ne prepusti slučaju. Kako god, slike koje ona objavljuje vas zaista neće ostaviti ravnodušnim.

Aleksej raste iz dana u dan, a sasvim razumljivo je što njegova mama pokušava da zabilježi što više tih trenutaka dok je još mala beba. Njeni fanovi i pratitelji joj stalno ostavljaju komentare pune podrške, a činjenica je da joj uloga majke odlično pristaje.

Darko je jednom prilikom otkrio da je Marina ta koja obavlja većinu roditeljskih dužnosti, te da u svakom slučaju, ona je ta koja je uspjela da se bolje snađe u cijeloj toj priči, iako je on presretan što je konačno dobio sina, jer je sin nešto posebno za svakog oca, kako je on to rekao. Šta vi mislite o tome?

Preporučeno
Loading..