Nakon finala druge sezone Zadruge, nakon što je Luna Đogani proglašena ovogodišnjom pobjednicom, a njen sada već bivši partner, Marko Miljković je zauzeto drugo mjesto, u centru pozornosti je u svakom slučaju njihova veza, te se svi pitaju da li će se Luna i Marko i ovaj put pomiriti, kako su to dosad uradili mnogo puta. Upravo iz tog razloga nije veliko čudo što su svi gledali gostovanje Lune i Marka u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Od Ognjena se i očekivalo da će da bude posve direktan kao što i uvijek jeste, pa je tako otvoreno pitao svoje goste kako se osjećaju u vezi svog bivšeg partnera, na što su oni oboje priznali da i dalje gaje emocije jedno prema drugome, jer je prošlo samo nekoliko dana otkako su prekinuli, a nemoguće je da sve nestane za tako kratak vremenski period i oni su svjesni da će im trebati puno vremena da nastave dalje.

Ipak, Luna i Marko su sve iznenadili kada su otkrili da planiraju da razgovaraju 14.07., kada im je trebalo da bude šest mjeseci veze, te da žele da tada raščiste jedno sa drugim šta žele u budućem periodu, da li će otići u definitivan raskid za sva vremena ili će ipak da daju šansu jedno drugome.

Ognjen ih je upitao da li postoji šansa da se taj razgovor desi nekad ranije, na što je Luna odgovorila da je Marko bio taj koji je zakazao datum, tako da je ta odluka u potpunosti njegova i ona planira da je poštuje.

Preporučeno
Loading..