Već smo odavno upoznati sa time da je čišćenje kupatila jedna od najmržih stvari svake žene.

A sada je jedna žena na internetu otkrila jedan jako zanimljiv trik kako da vam kupatilo sija kao da je novo i to bez ikakvog velikog truda. Dakle, ova ideja je objavljena na društvenoj mreži Facebooku na grupi Moms who clean, gdje je jedna mama otkrila svoju bizarnu metodu za čišćenje koja daje tako dobre rezultate.

Jedini proizvod koji će vam trebati za ovu metodu je krema za brijanje. A nakon što su mnoge žene probale ovaj trik, počeo je da se širi munjevitom brzinom na internetu.

Metoda je vrlo jednostavna, potrebno je da cijelo kupatilo, sa posebnim naglaskom na WC šolju, prekrijete pjenom za brijanje i ostavite tako za par sati.

Kada pjena odstoji nekoliko sati, potrebno je da je jednostavno isperete toplom vodom i to je sve.

Pjena za brijanje je praktično sapunica za puno više kalijum hidroksida od običnih sredstava, a to znači da se puno brže i bolje rastvara u vodi. Daje tako dobre rezultate a ispire se lakše od bilo kojeg drugog klasičnog sredstva za čišćenje.

Ono što je najbolje od svega jeste da ovaj proizvod uopšte nije skup, dostupan vam je na svakom koraku, a ne oštećuje vaše zdravlje nikako, što je jako bitno zbog toga što jake hemikalije mogu itekako naštetiti disajnim putevima, a i brže će te završiti svoj posao obzirom da se puno brže i lakše ispire od bilo kojeg drugog proizvoda koji je namijenjen za čišćenje kupatila.

Preporučeno