Neke javne ličnosti jednostavno uspiju da se s velikom lakoćom probiju u svijet showbizza, a jedna od njih, koja je uspjela da ostavi zaista veliki utisak na sve svoje kolege, ali i fanove jeste glumica Ljiljana Jakšić, koja inače ima 52 godine, a koju svi u regionu znaju.

Istakla se po ulozi koju je imala u Kursadžijama, u emisiji humorističnog sadržaja u kojoj su svi uživali, a svi znaju da je u kasnim godinama svog života odlučila da želi da postane majka, pa je tako i na tu borbu potrošila puno svoje energije, te da su i o tome svi bili dovoljno informisani, pa se o toj temi stalno pisalo u medijima.

Liljana je dobila djevojčicu kojoj je dala ime Darija kada je imala 50 godina, a mnogi nisu odobravali ono što je ona uradila, kako su smatrali da je ta trudnoća rizična i za majku i za dijete Ipak, Ljiljana je ostala uporna, a danas za svoju kćerku kaže da je ona najveći dar koji je dobila u svom životu, te da je svaki dan beskrajno zahvalna na njoj.

Da stvar bude još gora, partner sa kojim je Ljiljana željela da ima dijete ju je napustio, pa je ona tako ostala samohrana majka sa svojim djetetom, a svi se slažu da njih dvije čine savršen tandem, te da su jedna drugoj centar svijeta. Mi im želimo od srca samo sve najbolje i puno sreće da ih prati gdje god dalje da krenu u toku svog života i u budućem periodu.

Preporučeno
Loading..