Popularno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ je odlična prilika za sve mlade ljude koji žele da se pokažu na velikoj sceni koja im kasnije, ukoliko se oni sami potrude oko toga i ako su zaista talentovani, može pomoći da se probiju i na muzičkoj sceni. Činjenica je da poslije trinaest godina koliko je ovo takmičenje već aktuelno u našem regionu, da sada vlada jedna cijela generacija pjevača koji su postali popularni upravuo zahvaljujući učešću u ovom natjecanju.

Samim tim, nije nikakvo čudo što je ovo takmičenje izuzetno privlačno za sve mlade, a među njima je bila i Dada Mešaljić koja je tokom prošle sezone u „Zvezdama Granda“ uspjela da osvoji članove stručnog žirija, ali i publiku svojom spontanošću i duhovitošću, a nebrojeno mnogo puta je sve nasmijala do suza. Kako god, ona je itekako znala da iskoristi svojih pet minuta slave, oko toga nema nikakve sumnje.

Dada je završila u timu u kojem je produkcija radila sa njom, ali ipak, nije uspjela da se progura do samog finala ovog takmičenja, ali nije dopustila da je to obeshrabri. Pokazala je da neće tako lako odustati od onoga što smatra da je njen san.

Ovih dana je podijelila jedan snimak u kojem pjeva novu pjesmu Rade Manojlović i Emira Đulovića, koja se zove „Svadba“, a lijepa Bosanka je opet uspjela da oduševi sve pratitelje na svojim društvenim mrežama. U nastavku vam donosimo taj video, pa tako da i vi sami možete da čujete kako je to sve ispalo na kraju. Evo o čemu se tu radi.

 

View this post on Instagram

 

Bravoooo 😻😻😻🔥🔥🔥 @dadamesaljic

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on