Kada je riječ o domaćoj muzičkoj sceni, činjenica je da se upravo javne ličnosti sa iste najviše eksponiraju u medijima, te da oni i privlače najviše pažnje. Kako god, u svijetu showbizza, bez obzira čime se bavite, fizički izgled je izuzetno bitan i toga su svi itekako svjesni, samo što se neki uspiju probiti i bez obzira na to što ne izgledaju baš savršeno po modernim standardima, kako je njihov talenat nešto što se ni u kom slučaju ne može ni zanemariti, a ni demantovati.

Popularno takmičnje „Nikad nije kasno“ pruža priliku svim starijim osobama koje su u mladosti protraćile šansu da postanu poznate zbog svojih vokalnih sposobnosti, da još jednom na velikoj sceni pokažu šta umiju i koliko vrijede. Lenče Kukić koja je odnijela pobjedu u ovom takmičenju je upravo uspjela u tome. Naime, ona inače dolazi iz Strumice u Makedoniji i ima 42 godine, ali je opet sve oborila s nogu kada se pojavila na sceni.

Ona je otkrila da se od malena zanimala za muziku i pjevanje, kako se i većina članova njene bliže porodica bavila muzikom, te su svi odmah prepoznali njen talenat, baš kao što je i ona prepoznala isti u svom sinu, koji se također bavi muzikom.

Prije nekoliko dana se Lenče pojavila u jednoj emisiji, te su komentari počeli da stižu sa svih strana, a ono oko čega se većina složila jeste da je ona ovom prilikom izgledala bolje nego ikad dosad. U nastavku ćete moći i sami da pogledate nove slike, pa procijenite.