Jedna od najpoznatijih pjevačica pop muzike na našim prostorima Marija Šerifović je prošle večeri odlučila da sve svoje pratioce na Instagramu počasti time što je počela da emituje live snimak na kojem je pričala a uz to još i pjevala. Zajedno sa svojim planovima je dijelila i dirala pooklone a nakon nekog vremena onda je ušao jedan od najpoznatijih tenisera na svijetu Novak Đoković koji je tim činom jako iznenadio Mariju. Shvatam da ovo niko nije očekivao je li ova pjesma u redu. Raspjevao sam se ovde u teretani, svako na svom radnom mjestu i mnogo ti se zahvaljujem. osjećam se sjajno i uljepšala si mi veče.

Trenutno se nalazim u Španiju saopštio joj” dodao je Novak.”Volimo te svi i idi treniraš. budi dobar građanin kao što si bio i do sada volimo te svi care” rekla mu je Marija. Ovaj trenutak je jako oduševio sve njene pratioce koji su u tom trenutku pratili live koncert. Osjećam se kao luda Nasta, voljela bi da se ovo što brže završi jer ovo više ne mogu da radim” rekla je ona na kraju svog Live – a na svom Instagram profilu.

Marija je poznata srbijanska pjevačica kao i dobitnica eurosonga kojie je odraž 2007. godina. Završil je gimnaziju i nižu muzičku školuu svom rodnom Kragujevcu. Što se tiče njen karijere, pokupila je sve ovacije publike što znači da je tokom godina jako vrijedno radila.

Preporučeno