Nema nikakve sumnje u to da je Luna Đogani postala jedna od najaktuelnijih domaćih javnih ličnosti nakon što je odnijela pobjedu u drugoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa u našem regionu. Na otvaranju treće sezone Zadruge je bila počasna gošća, a to je bila i prva prilika da se Luna pojavi u javnosti otkako je uradila operaciju uvećanja grudi o kojoj je dugo maštala, kako se uvijek žalila na veličinu svojih prirodnih grudi.

Zbog novog poprsja, nije bilo nikakvo čudo što su njeni fanovi uspjeli da ne vide jedan svjetlucavi komad nakita na njenoj ruci. Naime, nakon što su svi primjetili Lunin novi kamen na ruci, počeli su da sumnjaju da se Luna u tajnosti vjerila sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, ali da su ipak odlučili da svoju sreću zadrže za sebe, kako im je poslije onoliko mjeseci ljubavne veze pred kamerama konačno svega više bilo i dosta.

Mnogi nisu vjerovali u to da će njihova veza da opstane nakon što se vrate u stvarni svijet, ali oni su ipak još jednom svima dokazali da su ih pogrešno protumačili, te da su u svakom slučaju jedno drugome visoko na ljestvici prioriteta.

Nedavno su zajedno uživali na dugom odmoru, a i tad su zbog slika koje je Luna stalno objavljivala na svojim društvenim mrežama mnogi posumnjali u to da bi uskoro mogli da čujemo svadbena zvona kada su njih dvoje u pitanju. Šta vi mislite o tome, da li vam se čine kao skladan par ili i ne baš? Pišite u komentarima!

Preporučeno
Loading..