Kada je riječ o domaćoj estradi, bez ikakve sumnje je da je jedan od parova o kojima se ubjedljivo najviše pričalo u posljednjih nekoliko godina u svakom slučaju Haris Berković i njegova izabranica Rada Manojlović. Jedno vrijeme su ih svi znali upravo po tome što su imali izuzetno burno vezu, te su stalno raskidali i mirili se, a onda je poslije jednog raskida cijela ta njihova priča utihnula i više mediji nisu bili sigurni da li su njih dvoje uopšte više zajedno.

Ipak, sve je to bila taktika kojom su pjevač i pjevačica odlučili da sačuvaju svoju vezu, a Harisova izabranica je ovih dana dokazala da je više ne dotiču ni silni tračevi na račun toga da je Haris vara, kako su njega stalno povezivali i sa nekim poznatim estradnim damama, kao i sa potpuno nepoznatim djevojkama. Ipak, Haris je ovih dana uradio nešto za što se svi pitaju da li će mu Rada oprostiti.

Naime, ovih dana je objavio sliku na svom nalogu na Instagramu na kojoj su svi mogli da vide šta je to pjevaču palo na pamet ovih dana. On je odlučio da napravi novu frizuru pa je svoju kosu, ni manje ni više nego ofarbao u narandžastu boju. U nastavku vam donosimo tu sliku pa i sami pogledajte kako to izgleda.

Komentari i mišljenja su bili i više nego podijeljeni, a onda je tek kasnije pjevač otkrio da se samo malo zabavljao sa jednom aplikacijom, gdje je dodao ovu boju kose. Da li ste i vi odahnuli?

Preporučeno
Loading..