Jelena Karleuša je u svakom slučaju jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica koje su uspjele da u našem regionu naprave blistavu karijeru. Ono po čemu je Karleuša nadaleko poznata jeste to što je ona uvijek imala svoje razne ekstravagantne odjevne kombinacije koje se možda baš i ne svide uvijek svima, ali u svakom slučaju ona nastavlja da ostaje dosljedna svom stilu.

Kako god, svima je isto tako poznato da je njoj fizički izgled od velikog značaja, kako je i ona svjesna činjenica da je mnogo lakše uspjeti na domaćoj estradnoj sceni u slučaju ako ste primjetili da biste mogli da imate neku karijeru od toga. Ono što je sve pak iznenadilo, jeste što Jelena tjera i svoju 10-ogodišnju kćerku da gubi kilograme.

Iako ju je Jelena pohvalila da ide prema svom cilju i da je i ostale djevojke motivišu, sve one su bile zabrinute jer se mišljenje po tom pitanju u svakom slučaju razlikuje, barem kada su u pitanju tako mlade djevojčica.

Ipak, Jelena je njihova majka a sigurni smo u to da im ona zaista u životu želi samo dobro. Šta vi mislite o svemu tome, da li se i vi slažete sa nama ili imate nešto drugačije mišljenje o tome u odnosu na nas? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka!

Preporučeno
Loading..