Zahvaljujući društvenim mrežama, često imamo priliku da čujemo neke zaista nevjerovatne priče koje nam dolaze iz različitih dijelova regiona, a u našem današnjem članku vam donosimo jednu takvu.

Naime, prošle godine su Elda Mujčin, koja ima 24 godine, te njen suprug Edin Huseljić postali glavna tema u regionu kada su se na svom vjenčanju posvađali ni manje ni više nego zbog novca koji su dobili od gostiju kao svadbeni poklon. Bila je to svađa preko koje nisu mogli ili nisu željeli da pređu, pa su samo nekoliko sati poslije objavili da su pokrenuli brakorazvodnu parnicu.

Ipak, samo nekoliko dana nakon cijele te drame, Elda je objavila da je u drugom stanju, a svom bivšem suprugu je poručila da planira da rodi njihovog sina, bez obzira na to da li će ga odgajati sama ili s njim. On se nije oglasio, a kroz cijelu trudnoću i porođaj je Elda prošla sama.

Činjenica je da to sve nije moralo tako da ispadne, ali je mladenka na vjenčanju zahtjevala da novac koji su joj gosti dali pripadne njoj, na što mladoženja, koji je podigao kredit kako bi sredio kuću za sebe i svoju suprugu, nije mogao da pristane. Tu su se posvađali, a sve se završilo tako što je mladoženja ostao da sjedi u suzama, a mladenka se oko ponoći vratila svojoj kući u Odžak.

O ovoj priči su se svojevremeno mnogi oglasili i šalili se na račun nesretnih mladenaca, ali činjenica je da je jako tužno što će sada dijete da odrasta bez oca zbog gluposti.

Preporučeno
Loading..