Kada je riječ o popularnom takmičenju „Zvezde Granda“ sigurni smo da su se dosad već svi navikli na to da se neka lica teže zaboravljaju, te da bez obzira na to da li se oni kasnije eksponiraju u javnosti, da publika na njih ne zaboravi.

Kada se inače govori o muzičkim natjecanjima, ali i svim ostalim, uglavnom većina smatra da jedina osoba koja može da ima neke koristi od istog jeste pobjednik ili pobjednica, ali to uopšte nije tačno. Naime, učestvovanje u ovakvim emisija mnogim pjevačima i pjevačicama posluži kao besplatna reklama koja, sigurni smo da ćete se i vi složiti, uopšte nije na odmet.

Upravo iz tog razloga nije veliko čudo što se veliki broj ljudi uvijek prijavi u novu sezonu najpopularnijih takmičenja, ali ipak, ne uspiju svi da ostave utisak na publiku kakav su na početku željeli. Sigurni smo pak se se svi koji su pratili starije sezone takmičenja „Zvezde Granda“ i dalje sjećaju poznatog para, Barbika, koje su zajedno nastupale i u ovom takmičenju.

Kasnije su njih dvije uspjele da postanu jako tražene i popularne, a često ih angažuju na raznim veseljima i slavljima, pa su tako postale i jedne od najplaćenijih pjevačica. Prije dvije godine su i promovisale svoju novu pjesmu, koja je također uspjela da se dopadne publici, a ne sumnjamo da su time i njih dvije bile itekako oduševljene.

Danas ih možda ne biste ni prepoznali, kako su se promijenile što se tiče izgleda, ali ipak, njihova energija je i dalje ista na sceni.

Preporučeno
Loading..