Što se tiče stajlinga Marije Šerifović, i pticama na grani je i više nego poznato da obožava džins, kao i hlače svih vrsta, a gore idu obične majice i jakne. Zna se jako dobro za njenu seks*alnu orijentaciju, tako da sve ide zajedno u skladu sa time. Međutim, imali smo priliku prije tri godine da vidimo Mariju Šerifović na jednom odmoru, kada je na sebe obukla laganu ljetnu haljinu, a mnogi su u ostali u šoku kada su vidjeli kako to sve stoji na njoj. 

Dobila je jako puno pozitivnih komentara, ali je sve to uradila, zato što ju je majka Verica nagovorila na tu stvar, a jako brzo se presvukla i obukla svoju omiljenu trenerku. Osim što je uočljiva po snažnom glasu, pop zvijezda Marija Šerifović poznata je i po svom izrazitom modnom stilu. Godinama izbjegava odjevne predmete koji se tipično vežu za žensko, poput suknji, haljina, štikli i svih ostalih detalja koji su sastavni dio ormara svake žene koja se bavi estradom, točnije estradom. To je bio jedini razlog zašto je Marija Šerifović obukla haljinu i dobila značajno iznenađenje i pozitivne povratne informacije.

Vjerujemo da pratite njen You Tube kanal, gdje ona pokazuje kolekciju od preko 80 pari patika koje sa ponosom nosi skoro svaki dan, bez obzira na godišnje doba. Stilove koji uključuju traperice, košulje, sakoe i odijela, ali i majice, Mara savršeno nadopunjuje svojom kratkom frizurom, no iznenadila nas je fotografija koja je kružila društvenim mrežama, a koja je dovela do pravog porasta oduševljenja njezinih obožavatelja. Moja mama, Verica i ja! U odjevnom predmetu s resicama, ovratnicima – nemam pojma kako se zove ovaj ukrasni detalj. Sve u svemu, epizoda je trajala samo kratko vrijeme, dok nisam naučila kako glasno reći ne. Pjevačica je svojedobno u opisu objave na Facebooku napisala da se predstavljala na drugačiji način, prije je, kako kaže, izgradila svoj stil koji nije bio formalan, a ni danas je teško da će ikada odustati od svog stila, a ono u čemu se svi slažu je da je izgledala je kao prava mala dama.

Preporučeno