U ovoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“ imali smo priliku da vidimo mnoge talentovane ljude koji su nas iz emisije u emisiju ostavljali bez komentara i daha, a sličnu reakciju je imao i stručni žiri ovog takmičenja.

Kako god, svake godine tu budu neki takmičari koji se jednostavno svojom energijom, vokalnim sposobnostima, izgledom ili time koliko su ustvari uspjeli da objedine sve to u svojim nastupima ističu u odnosu na sve ostale, a jedna od glavnih favoritkinja po tim kriterijima je ove godine mlada Džejla Ramović, koja dolazi iz Goražda, a koja je sve oborila s nogu.

S njom je tu i Milica Čikarić čiji je posljednji nastup u „Zvezdama Granda“ pokrenuo mnoge diskusije, posebno zbog komentara Marije Šerifović koji uopšte nije bio blag, a ni primjeren, ako se uzme u obzir da se pred njom nalazila 16-ogodišnja djevojčica, što je Marija vjerovatno u žaru trenutka smetnula s uma.

Marija je takmičarki poručila da poradi na svom pjevanju, kako po njenom mišljenju previše viče dok pjeva, što nikako nije dobro. Poručila joj je da na tome treba da poradi ako planira da se u budućnosti bavi pjevanjem, te da će joj taj savjet itekako pomoći kasnije, i poslije ovog takmičenja.

Ne bi se svi složili sa Marijom Šerifović, ali opet, ona naravno ima pravo na svoje mišljenje kao i svi ostali članovi žirija, pa ona to pravo uvijek i iskoristi i ne boji se da otvoreno kaže ono što misli da vrijedi, kako za kandidate, tako i za sve ostale situacije.

Preporučeno
Loading..