Svake subote, najgledaniji program u našem regionu je bez ikakve sumnje muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a u ovom periodu već većina ima svoje glavne favorite, pa tako svake sedmice jedva čekaju da slušaju one za koje navijaju.

Jedna od glavnih favoritkinja da ove sezone ponese titulu pobjednice je mlada Džejla Ramović, koja iz kruga u krug naprosto oduševljava žiri i publiku koja prati ovo takmičenje. Njena mentorica, Marija, za koju se svi slažu da je itekako radila sa Džejlom i od nje napravila još bolju pjevačicu nego što je bila kada je došla u takmičenje, je i ovaj put bila silno ponosna na svoju takmičarku.

U četvrtom krugu je Džejla morala da bude u duelu sa Azrom Musić, a iako je konkurenkcija bila jaka, ipak je uspjela da i ovaj put sebi obezbijedi prolazak u naredni krug, a njena mentorka je bila uzbuđena tokom njenog nastupa, pa je tako sve vrijeme provela tako što ju je bodrila i vikala „Bravo“ dovoljno glasno da ju je i Džejla na sceni mogla da čuje.

Ukoliko ove sedmice niste bili u mogućnosti da pratite ovu popularnu emisiju, u nastavku vam donosimo snimak emisije, a ako vas samo zanima kako je ove sedmice prošao Džejlin nastup onda to slobodno možete da prebacite na 1:32:00, te uživajte u njenom pjevanju.

Puno je kandidata koji obećavaju, ali opet, tu ulogu igraju i druge stvari, te će do kraja da bude neizvjesno ko će da bude pobjednik ove sezone. Šta vi mislite, ko su vaši glavni favoriti ove sezone „Zvezda Granda“?

Preporučeno
Loading..