Ovih dana je ponovo počelo snimanje najgledanijeg muzičkog natjecateljskog programa u našem regionu, a svi mediji su željeli da vide koje su to promjene koje će od ove godine biti uvedene na setu „Zvezda Granda“. Pojavili su se svi očekivani članovi stručnog žirija, a bilo je tu i nekoliko dosad neviđenih lica pa su se svi iznenadili kada se među žirijem pojavio i pjevač Alen Ademović koji će da bude prvi gostujući član stručnog žirija.

Naime, produkcija je odlučila da će u svakoj narednoj emisiji da pozovu po jednog pjevača ili muzičara koji će moći da odabere kandidata s kojim će imati priliku da radi i da mu pomognu u daljem takmičenju u ovoj sezoni. Ostaje da vidimo da li će to biti baš tako dobra ideja kao što je to produkcija zamislila.

Kako god, kada se Jelena Karleuša pojavila na snimanju u haljini koja je na sebi imala plavo perje i izuzetno duboki dekolte, nije bilo nikakvo čudo što su ponovo svi gledali u nju. Ipak, ona nije baš bila sretna što su je mediji snimali, pa je pokušala brže bolje da izađe iz automobila, te tako doživjela malu neprijatnost.

Naime, zaboravila je da je bila vezana sigurnosnim pojasom, pa se malo izblamirala. Ipak, nakon što je otkopčala pojas, brzim koracima se udaljila od medija, ali su svejedno osvanule brojne fotografije ovog Karleušinog outfita koji je privukao veliku pažnju u našem regionu. Da li se vama dopada ili i niste pretjerano impresionirani njenim izgledom? Pišite nam u komentarima ispod članka.