Pobjednica protekle sezone popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ bila je lijepa 17-ogodišnjakinja iz Goražda, Džejla Ramović koja nakon svoje pobjede nastavlja da privlači pažnju gdje god da se pojavi. Ono što je posebno za Džejlu i što je upravo stvar koja je izdvaja u moru drugih njenih kolegica jeste to što osim što je izuzetno šarmantna i lijepa, ujedno i djevojka koja stoji čvrsto na nogama, iako je već godinama aktuelna na domaćoj muzičkoj sceni.

U posljednje vrijeme je počela da privlači veliku pažnju i na društvenim mrežama, te se svi slažu da je riječ o djevojci koja ne mora da se nameće fanovima, kako su oni svi privučeni njenim šarmom i harizmom. Tako su svi ostali oduševljeni kada su vidjeli najnoviju kombinaciju koju je Džejla obukla na sebe, a onda se uslikala kako bi to podijelila i sa svojim fanovima na društvenim mrežama kojih je iz dana u dan sve više i više.

Naime, ona je dugu bijelu haljinu na šljokice obukla uz bijele patike, te je očigledno da je Džejli tako najudobnije i da ne mari za visoke potpetice, koje estradne pjevačica uglavnom nose, bilo da su na nekoj manifestaciji, nastupu ili da su u izlasku sa svojim prijateljima.

Kako god, ova njena kombinacija je naišla na različite reakcije, a oni  koji se inače nose kao Džejla i njena mentorka, Marija Šerifović, sigurno odobravaju ovu kombinaciju. U nastavku pogledajte kako je to Džejla izgledala ovom prilikom i zbog čega svi pričaju o njoj i njenom stilu odijevanja sad.

Preporučeno
Loading..