Jedan od najpopularnijih parova u rijaliti programu Zadruga bili su Luna Đogani i Marko Miljković koji su ostali zajedno do samog finala, da bi se samo dan prije nego što će napustiti imanje u Šimanovcima žestoko posvađali, a nakon toga više nisu željeli da se pomire i nisu željeli da prolaze kroz iste drame kroz koje su dotad mnogo puta prošli. To je mnogo rastužilo Markovu majku, Nedeljku, koja i dalje navija za njihovu ljubav.

Naime, ona je otkrila da je pobjednicu druge sezone Zadruge, Lunu, zavolio cijeli Brus, te da su se svi nadali da će Marko i ona da ostanu zajedno. Nedeljka je priznala da joj je bilo jako teško gledati njih dvoje kako se svađaju, te da joj je žao zbog svega što se na kraju izdešavalo, ali da on još ne gubi nadu da će prava ljubav da pobijedi sve prepreke koje je život postavio na njihovom putu.

Nedeljka je kao i svaka majka morala da pohvali svog sina te je rekla da je on prije svega jedan dobar dečko, te iako poštuje svoju majku kao roditelja, svoje životne odluke donosi sam. Uvijek će imati njenu bezuslovnu podršku, ali je znala da je i njemu raskid teško pao, kako ju je dočekao u suzama.

Bez obzira na sve što se izdešavalo između Lune i Marka, Nedeljka je poslije proglašenja pobjednika Luni čestitala, a čak ju je i poljubila u finalnoj noći, jer je tako željela, te se ne kaje zbog toga što je uradila bez obzira na sve ostalo.

Preporučeno
Loading..