Jedno od najpopularnijih muzičkih takmičenja u našem regionu je bez ikakve sumnje natjecanje „Zvezde Granda“ koje je u prošlosti pomoglo mnogim mladim ljudima da naprave zaista blistave karijere. Mnogi anonimni, a talentovani ljudi su upravo zahvaljujući ovom takmičenju uspjeli da se probiju na domaću estradnu scenu i danas se bave baš onim u čemu uživaju. Ipak, često se neki takmičari proslave i po drugim stvarima na ovoj bini.

Pjevač po imenu Elvin Kadrić kada se pojavio na sceni Zvezda Granda nije uspio dovoljno da impresionira članove stručnog žirija da bi mu iko od njih dao svoj glas, a kako se on i prije toga takmičio u ovoj emisiji, Marija je bila ta koja je napravila poređenje da je on zapravo sada mnogo gori nego što je pak prije bio. To se nije dopalo Elvinu, koji se odlučio raspravljati sa članovima žirija, jer je po njegovom mišljenje, fantastičnog otpjevao svoje pjesme.

Elvin je tad spomenuo da mu se Marija Šerifović prije dvije godine ponudila da ona bude ta koja će mu pomoći oko njegovog pjevanja, ali da se poslije više nikad nije oglasila po pitnaju tog prijedloga, te da nije ni stupila u kontakt s njim.

Elvin je otišao i korak dalje, te je poručio članovima žirija da on zarađuje manje od njih svih, ali da ipak na njegove koncerte dolazi mnogo više ljudi, nego na njihove. Zbog te izjave je Marija izgubila živce, te ga je otjerala sa bine. Kasnije je on postao rijaliti učesnik, ali nikad nije napravio neku karijeru kao pjevač.

Preporučeno
Loading..