Iako se mnogima život poznatih i slavnih ličnosti često zna učiniti idealnim, činjenica je da je to zaista daleko od istine, te da se svi oni nose sa problemima koji su pak različiti od onih sa kojima se mi susrećemo u našoj svakodnevnici.

Kad god pomislite da je u nečijem životu sve savršeno, budite sigurni da ne vidite sve strane te priče, kako ništa ne može biti bez mana. Tako je naprimjer Aleksandra Prijović, jedna od najpoznatijih estradnih pjevačica na domaćoj sceni samo dva mjeseca nakon što se porodila morala da se nosi sa glasinama da ju je njen suprug, Filip Živojinović varao dok je ona bila u drugom stanju.

Ipak, na Filipovu sreću, Aleksandra zna da cijeni muškarca koji je uz nju bio sve vrijeme, pa ga je i branila pred medijima, te je priznala da ne zna kako bi to mogao da uradi, kada je bio uz Aleksandru 24 sata svakog dana, te da ju nigdje nije ostavljao samu.

Novopečeni roditelji imaju jako buran život u posljednjih nekoliko mjeseci kako se navikavaju na novi režim koji dosad nije vladao. Kako god, pohvalno je vidjeti da se drže zajedno i da ne dopuštaju da bilo ko upropasti njihovu idilu i atmosferu u domu, a posebno ne sada kada su se još više zbližili otkako su dobili sina, kojem su dali ime Aleksandar.

Njegovo rođenje je željno iščekivala cijela porodica, ali bez ikakve sumnje je da su mama i tata bili ubjedljivo najviše uzbuđeni oko svega toga što ih sada čeka.

Preporučeno
Loading..