Rođeni brat pjevača Željka Joksimović, glumac Saša Joksimović, u braku je više od deceniju sa lijepom suprugom Nevenom, sa kojom ima i sina Iliju.

Saša je svojevremeno ispričao kako je nju u isto vrijeme i zaluđen i zaljubljen.

On vrlo često objavljuje fotografije sa suprugom, pa je često naziva i svojim anđelom, a mnogima je zapala za oko njena prirodna ljepota na koju niko nije ostao ravnodušan.

– Volim te tvoje pravilne crte lica, tu simetriju, tu perfektnost, pa i te svjetlucave zezalice koje su na tvojoj kosi. Volim kad se ujutru prvi probudim pored simetrije, a ti topla kao termos. Ustanem lagano i skuham ti kafu, pa te budim zbog toga što se ohladila, onako kako ti voliš. Volim sve tvoje… Ne volim kad nismo zajedno, u tom trenutku mi treba psihijatar… Volim kad gledamo seriju pa odgledamo dvije sezone u cugu. Ne volim što te toliko volim. Kad sam sam boli me glava, kad si tu sve me prođe… Volim te – napisao je jednom prilikom Saša u opisu fotografije svoje supruge i izazvao veliki broj komentara: “Ovo se zove prava ljubav”, “Bravo momče”, “Vi treba da budete primjer svim drugima”, “Ovakva ljubav je rijetkost i ne viđa se tako često, svaka vam čast” itd.

Ovog puta njegova supruga je iznenadila mnoge promjenom, pa je pokzala novu boju kose, dok su joj svi poručili kako joj svjetlije nijanse odlično stoje.

Preporučeno