67. godišnji Dragan Stojković poznatiji kao Bosanac je poznati kompozitor, harmonikaš, producent i aranžer, a jedan je od najsimpatičnijih članova žirija jednog od najpoznatijih takmičenja “Zvezda Granda”.

On nerijetko ulazi u svađe sa svojim kolegama i brani sve svoje stavove, o privatnom životu malo priča, a njegova supruga se nikad nije eksponirala u javnosti.

Par privatnih fotografija, do kojih smo uspjeli doći, otkrivaju kako izgleda njegova supruga Dunja, koju kako kažu krije kao što zmija krije noge. Bosanac i ona su sada već 43 godine pune u braku i imaju sina Aleksandra i kćerku Aleksandru koje je poznatija kao Điđa i poznata je kao pjevačica.

Tako je jednom prilikom Bosanac rekao da mu je drago što mu se supruga nikad nije voljela eksponirati u javnosti, pa je dodao na to i sljedeće:

– Drago mi je da moja supruga nikada nije željela da bude zvijezda preko druge zvijezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i prema našoj djeci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to sve osjeti, tada znate da je to to. Pazi me i priprema mi hranu koja mi je omiljena. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuha, kao i hurmašice, kadaif, ma pravi je profesionalac. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može mjeriti sa onim iz Istanbula odakle je i potekao – kazao je Dragan Stojković jednom prilikom.

Preporučeno