Činjenica je da se jako često muškarci i žene ne uspijevaju razumjeti, a muškarci se često znaju žaliti na to što žene daju dvosmislene signale. U našem današnjem članku vam donosimo neke stvari koje žene pak rade kada im se vi više baš i ne dopadate.

Naime, ako ste primjetili da vaša partnerica više uopšte ni ne komunicira s vama kao prije, kao da više nema tema o kojima bi željela da razgovara s vama ili da se baš i ne zamara oko toga, budite sigurni da se nešto u njenom životu promijenilo i da stvari nisu iste kao prije. Ako želite da izađete s njom, ona će uvijek da nađe neki izgovor samo kako bi to izbjegla. To odmah treba da vam bude alarm za uzbunu.

Dalje, ako ste primjetili da je vaša partnerica počela da bude nervozna i neraspložena čim je u vašem prisustvu, iako za tim nema nekog razloga, budite sigurni da je i to siguran pokazatelj da nešto ije kako bi trebalo da bude.

Isto tako ako žene puno šute, i to je znak da ih nešto muči. Probajte porazgovarati s njom kako biste vidjeli šta je to što nju muči. Na kraju, ako ste se vi počeli loše da osjećate u njenom prisustvu, ako imate dojam da joj više uopšte nije stalo do vas, onda u svakom slučaju treba da uradite nešto po tom pitanju. Da li biste vi dodale nešto na ovu listu ili ipak ne?

Preporučeno
Loading..