Džerom Besti je amerikanac koji ima 47 godina iz Majamija umalo je dobio otkaz kada je pronašao više od 5.000 dolara na zadnjem sjedištu svog automobila.

Ovaj čovjek je odradio vožnju koja je bila izvan grada, a vraćajući se s posla nešto je primijetio čudno da se nalazi pozadi. On je na sjedištu vidio neki koverat, pa je predpostavio da je stranci to jest putniku ispao iz džepa ili je možda samo odložio sa strane. Ali, u svakom slučaju je čovjek izašao iz auta i produžio je dalje. Kada je čovjek uzeo kovertu, unutra je bilo više od 5.000 dolara. Ne želi da laže kao ostalio, ali je htio da uzme taj novac, priznao je Bsti za lokalni portal.

On je sačekao da prođe nekih 45 minuta od posljednje vožnje jer prema njegovim iskustvima, toliko je otprilike najviše trebalo tom putniku da se sjeti da je nešto zaboravio. Ako se sjete oni obično pozovu stanicu i raspitaju se ko je bio od vozača i govorio šta su izgubili, a ovog puta to nije bio slučaj. Prošlo je više od sat vremena, i on je krenuo kućio jer je završio sa vožnjom. Kada je stigao svojoj kući, nazvali su ga iz stanice i upitali da li je pronašao neko kovert na zadnjem sjedištu. Imao je želju da kaže da nije, ali je priznao da jeste, i pored svega tofa je sam priznao, neki iz udruženja su ga napali što nije sam javio.

Malo mu je trebalo da dobije otkaz, i tvrdili su da je on htio da uzme sebi ovaj novac. Sada su mu zaprateli otkazom, a na kraju se sve zavšrilo dobro, samo što je u međuvremenu promijenio udruženje.

Preporučeno