Jelena Karleuša je u svakom slučaju jedna od estradnih ličnosti o kojima se ubjedljivo najviše priča u našem regionu. Dok publika stalno komentariše njene ekstravagantne outfite kojima privlači pažnju gdje god da se pojavi ili činjenicu da se nikad nije ustručavala da odbrani svoje mišljenje ili svoje stavove, mnogim kolegama sa njene estradu su znali zasmetati i ratovi preko društvenih mreža koje je vodila sa drugim kolegama.

Iako se u posljednjih nekoliko dana govorilo o sukobu između pjevača Ace Lukasa i Jelene Karleuše, svi znaju da se Ceca i Karleuša itekako ne podnose. Tako je Tamara Đurić u gostovanju u emisiji „Ami G Show“ kod Ognjena Amidižića otkrila da i ona ne simpatiše Jelenu Karleušu, a čak je otišla toliko daleko da ju je nazvala i „seljančurom“.

Naime, Tamara je navodno imala sasvim korektno mišljenje o domaćoj pjevačici sve dok jednom prilikom Jelena za najveći hrišćanski praznik nije postavila Cecinu sliku, a zatim je uporedila sa jednim likom iz filma, očigledno pokušavajući da ispadne duhovita, mada to njoj uopšte nije bilo smiješno, nego joj je ispala posve jadno pokušavajući da privuče pažnju medija i publike na sebe.

Kako god, Jelena je inače poznata po tome što joj ne predstavlja nikakav problem da odgovori na ovakve i slične uvrede, a ostaje da vidimo da li će imati neki komentar na ono što je Tamara imala za nju da kaže. Šta vi mislite o Tamari, da li je simpatišete ili ne baš?