Ovih dana je počela treća sezona najgledanijeg rijaliti programa u našem regionu, Zadruga, koja privlači pažnju publike sa Balkana već nekoliko godina zaredom, te naprosto obara sve rekorde gledanosti iz godine u godinu. Produkcija se svaki put potrudi da publici ponudi nešto što dotad nisu imali priliku da vide, a u našem današnjem članku vam donosimo šta se to ovih dana dešavalo u Zadruzi, te o čemu to svi pričaju.

Naime, održan je izbor za mis i mistera Zadruge 3, a cijeli program je vodila Tamara Đurić, nova voditeljica koja je po prvi put nastupila sama bez svog kolege Milana Miloševića koji joj je prije ulaska pravio društvo kada je u pitanju otvaranje ove sezone. Ipak, voditeljica se ovom prilikom nije baš najbolje pripremila ili je produkcija napravila određene propuste zbog kojih je natjecanje prošlo poprilično loše.

Naime, prva na izboru je bila Dalila Dragojević, koja je pitala sarkastično šta ona treba da uradi na bini, da li treba da prošeta, da pleše, a nespremna voditeljica nije znala šta da uradi. Ni cjelokupan program izbora joj nije bio poznat, pa je u jednom trenutku prekrila usne papirima koje je držala i uputila produkciji glasno pitanje koje su čuli svi u studiji.

Često je ostala bez odgovarajuće riječi nakon nastupa i performansa takmičarki, a svi su se složili da njen prvi solo nastup kao voditeljice u trećoj sezoni Zadruge zaista nije prošao ni blizu zadovoljavajućeg. Šta vi mislite o njoj, da li vam se dopada ili i niste oduševljeni toliko novom voditeljicom?

Preporučeno
Loading..