Poznata srbijanska pjevačica Tanja Savić je postala popularna kada sae 2004. godine pojavila na muzičkom zakmičenju Zvezde Granda, koje je do dan danas najpopularnije muzičko takmičenje u regionu. Te godine nije bila pobjednica, ali je malo poslije takmičenja snimila čak 2 albuma, koja su naišla na dobre kritike publike. Neke od njenih najpoznatijih pjesama su Tako mlada, Zlatnik, Minut ljubavi, Zašto me u obraz ljubiš i tako dalje. Tanja Savić se nakon nekoliko godina povukla sa estrade i to u potpunosti.

Svi su se danima zapitkivali i brinuli gdje je pjevačica nestala. Međutim kasnije se saznalo da je Tanja otišla da živi u Australiji. Poslije nekoliko godina, dobila je i dvoje djece, pa je iz tog razloga morala da uzme neku vrstu pauze od svoje karijere. Ona se nije vraćala u Srbiju da posjeti svoje roditelje već godinama. To je več pomalo postajalo sumnjivo, jer se nije nigdje pojavljivala. U medijima je odjeknula vijest o tome kako u njenom braku postoje veliki problemi. Među svim tim problemima, saznalo se da je muž Tanje Savić nasilnik i da ju je nekoliko puta udario. Nažalost, nekoliko puta je bivana istjerana iz zajedničkog doma. Nakon toga se Tanja vratila na estradu.

U svoj novi album je uložila nevjerovatnu sumu novca od 100.000 eura. taj album joj nije toliko dobro prošao, a nastupe je pretežno imala na vrlo sumnjivim mjestima. Muž ju je pratio skoro na svokm koraku, i stalno joj pravio probleme kada nije bilo potrebe za tim. Međutim, Tanja je jučer oko 16:30 viđena kako ulazi u policijsku staniu u Beogradu. Bilo je vidljivo da je na svome tijelu imala modrice. Nakon toga se pročulo kako je prijavila svog muža ponovo za fizičko nasilje.

Preporučeno