Pjevačica Tanja Savić nije vidjela djecu još od Vasrsa koji je bio prošle godine, a kako sada otkriva, sretna je zbog toga što se njenoj borbi nazire kraj, s obzirom na to da kreće put Australije gdje će se sa suprugom sastati na sudu.

S druge strane, Dušan tvrdi da nije uopćen da je sudski proces uopšte i zakazan.

“Ne znam ni da ona dolazi u Australiju, a kamoli da imamo zakazano neko suđenje, o čemu se radi uopšte?. To sve morate nju da pitate, ja stvarno nisam obavješten ni o čemu”, poručio je Jovančević.

“Idem u Australiju napokon po svoju djecu. Jedina želja koju imam trenutno je da opet budem sa njima kao nekada. Nadam se da ćemo se nas troje vratiti zajedno u Srbiju. Dušan i ja imamo zakazano ročište 19. februara. Uopšte mi nije frka od susreta sa njim, naprotiv, sretna sam što to suđenje napokon počinje, dugo sam ga čekala”, izjavila je pjevačica nedavno pa je dodala:

“Vjerujem u Boga i u pravdu i nadam se da će proces biti okončan samo u moju korist. Iako sam prošla golgotu, i ne bih to nikome poželjela, i dalje imam snage da se borim za svoju djecu. Oni su, moji dječaci, jedino što me pokreće u ovim teškim mjesecima. Ali, bez obzira na sve, znam da me čeka velika borba, vjerujem da ću uspjeti u svemu što sam zamislila.”

O čemu se ovdje radi, ostaje nam da vidimo u nastavku.

Preporučeno