Poznata folk pjevačica Tanja Savić ne može da dočeka suđenje sa suprugom Dušanom koje je u posljednjem trenutku ponovo odloženo za kraj ovog mjeseca.

 

poslije ovog razočarenja, pjevačicu je sačekala još jedna veoma šokantna vijest. Naime, Tanja je navodno saznala da je njen muž angažovao prije mjesec i po dana detektiva da je prati.

–Tanja još ne može da dođe sebi od trenutka kada je saznala da je detektiv prati već punih mjesec dana. Još veći šok za Tanju je bio onda kada je saznala da se odlučio na taj korak kako bi imao materijal za sud. Nadao se da će Tanju uslikati sa raznim muškarcima, da skita, jer je, kako on kaže, to najveći dokaz protiv nje… Želi da je sudu predstavi kao majku koja je nemarna, koja ne pati za svojom djecom, koju nije briga za svoju djecu i koja samo skita – priča izvor Stara i dodaje:

– Tanja je za tu priču saznala od djevojke iz Australije, koja je sasvim slučajno bila u društvu u kojem je bio i njen još uvijek zakoniti muž Dušan. On je tada pričao jednom čovjeku da je našao agenciju i da je stupio u kontakt sa tim nekim detektivom. Nedavno je Tanja pregledala poruke na društvenoj mreži Instagram i našla je poruku od te djevojke. Stupile su u kontakt i ona joj je sve ispričala od početka do kraja – kaže izvor blizak pjevačici.

Šta će se desiti u narednom periodu sa Tanjom i njenim mužem Dušanom ostaje nam da vidimo.

Preporučeno