Često na društvenim mrežama imamo priliku da čitamo neke zaista nevjerovatne životne priče, a u našem današnjem članku vam donosimo jednu kakva se često ne viđa. Naime, jedna supruga je otkrila na internetu da tek nakon što se udala prošle godine, da je saznala da njena svekrva tuče njenog muža. Koliko god da to zvuči nevjerovatno, to je zapravo istina, a ona i dalje ne vjeruje za koga se udala.

Naime, njenom mužu je 30 godina, ali bez obzira na sve, bilo kakvu sitnicu da napravi, on dobije batine. Ona je par puta bila tu kada se to dogodilo, te je priznala da je to nešto najgore što je ikad vidjela, te da je to užasno i vidjeti, a kamoli čuti. Naime, više puta je razmišljala o tome da ga napusti,  bez obzira na to koliko joj je stalo do njega, kako joj je zaista jako teško da se nosi sa takvom situacijom.

I dalje se nadala da će se situacija poboljšati, te je vjerovala u neko bolje sutra sve dok njena svekrva nije podigla ruku na nju. To je bio šok za nju, kako je ni njeni roditelji nikad nisu udarili.

Odmah je to priznala svom mužu, a on joj je odgovorio da je vjerovatno to i zaslužila svojim postupcima, te da ona nikad ne bi podigla ruku na nekog bez razloga. Ona je ostala frapirana njegovim riječima, a na kraju je shvatila da je razvod gotova stvar i da ne želi da ima djecu koja će biti odgojena u takvoj sredini.

Preporučeno
Loading..