Kada je riječ o poslu koje obavljaju voditeljice i voditelji, činjenica je da je izgled u tom poslu od velike važnosti, pa nije ni čudo što svi oni jako dobro izgledaju, a posebno oni koji naprave tako uspješnu karijeru da ih kasnije svi poznaju. Jedna od njih u svakom slučaju jeste i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je svima najpoznatija iz emisije „Zadruga – Narod pita“ gdje je bila domaćin u brojnim emisijama.

Ono oko čega se svi slažu jeste da je Dušica itekako i atraktivna voditeljica, a nedavno je i ona jednim snimkom koji je objavila na svom nalogu na društvenim mrežama dokazala svima da nisu bili daleko od istine. Naime, na tom videu je voditeljica pozirala samo u kupaćem kostimu, a već otprilike možete i da zamislite zbog čega su svi kasnije pričali o tim slikama.

Dokazala je da svojom izvanredno vitkom linijom nema čega da se stidi, a očigledno se ne libi ni pokazati svoje najveće adute. U nastavku vam donosimo kako to Dušica izgleda ovom prilikom, pa ćete i vi sami imati priliku da procijenite zašto su to komentari dolazili sa svih stana, puni komplimentara i riječi hvale za poznatu voditeljicu.

Kako god, svako ima pravo na mišljenje, a ukusi se razlikuju, pa nam i vi ostavite svoje mišljenje u nastavku našeg današnjeg članka! Hvala što nas pratite i sadržaj koji dijelimo sa vama iz dana u dan!

Preporučeno
Loading..